Vakantiehuizen, villa's en appartementen wereldwijd - HomeToGo
Begin met zoeken

Over ons

Boek een geschikte vakantiewoning terwijl anderen nog aan het zoeken zijn

Alle vakantiewoningen en vakantiehuizen in één oogopslag.

HomeToGo is dé metazoekmachine voor vakantieverblijven. We hebben voor u de beste websites van vakantiewoningen en vakantiehuizen verzameld en doorzoeken hun aanbiedingen vanuit uw persoonlijke wensen. Of het nu om een familievakantie gaat, een weekend weg met vrienden of om een romantische reis met zijn tweeën - wij vinden voor u de geschikte accommodatie.

HomeToGo biedt u in één oogopslag de beste verblijfplaatsen, de meest gunstige prijzen door een directe link naar onze samenwerkingspartners, en de mogelijkheid om eenvoudig woningen uit meer dan 200 landen te vergelijken. Vergeet de ingewikkelde, ellenlange zoektocht via duizenden websites op het internet. Bij HomeToGo vindt u gratis en direct uw droomverblijf, eenvoudig en voor de beste prijs. Boek snel en eenvoudig uw droomverblijf.


Weet u waar u precies heen zou willen?

Dan voert u in onze zoekmachine uw gewenste bestemming in. Via onze directe zoekmogelijkheid krijgt u meteen de meest geschikte aanbiedingen te zien.


Heeft u nog steeds geen keuze kunnen maken?

Dan hebben we voor u reeds de populairste vakantieregio´s op een rij gezet. Door eenvoudige filterfuncties kunt u uw zoektocht aanpassen aan uw eigen behoeftes.


Droombestemming gevonden? 

Dan komt u via ons direct terecht op de aanbiedingen pagina van de betreffende samenwerkingspartners, waar u de gewenste bestemming kan boeken. 


Help ons onze service te verbeteren. Ook in de toekomst willen wij graag uw eerste keuze blijven bij het zoeken naar vakantiewoningen. Heeft u op- of aanmerkingen of goede ideeën om onze diensten te verbeteren? Laat het ons weten. Graag ontvangen wij uw feedback via info@hometogo.be.

image-tag